. HomeWie is Carla B?Wat doet Carla B?Wat kost Carla B?Links

Administratie/boekhouding

Tijdens een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek bekijken we hoe jouw administratie in elkaar zit en wat ik daarvan kan overnemen. Je levert de bijbehorende papieren (afschriften, bonnetjes, facturen, enz.) maandelijks of per kwartaal aan. Ik kan je ook helpen met een eenvoudige manier om het zelf te (blijven) doen, waarbij ik dan telkens aan het eind van het jaar de boekhouding en btw controleer en een jaarrekening maak.

Aangifte omzetbelasting (BTW)

Je moet per periode (meestal per kwartaal) aangifte doen voor de omzetbelasting. Met behulp van de ingevoerde gegevens van jouw administratie lever ik de juiste getallen aan of doe ik direct aangifte voor je.

Jaarrekening, balans, verlies & winst

De jaarrekening geeft een overzicht van de omzet en de kosten en laat zien of er winst is gemaakt. Dit overzicht kan ik op verschillende manieren aanleveren, afhankelijk van waarvoor je de jaarrekening wenst te gebruiken. Het vormt de basis voor de aangifte inkomstenbelasting.

Aangifte inkomstenbelasting

Als zelfstandige moet je ook aangifte doen voor de inkomstenbelasting. In de meeste gevallen is je partner ook je fiscaal partner en moet je gezamenlijk aangifte doen. De aftrekposten worden dan zo efficiŽnt mogelijk verdeeld. De aangifte inkomstenbelasting laat ik voor je invullen door een ervaren belastingconsulent.

Carla Bastiaans
Maltakade 17
3446 BC Woerden

06 - 10 55 04 40

carlabastiaans@gmail.com
www.carla-b.nl

kvk 30236881